Comentarii înscrise de Razvan Iliescu
FotografieComentariuData
sosele, sosele
Liviu Gulinescu
Excelenta fotografie, Liviu; de ce nu pui si in top ceva? Ce bine de tine c-ai ajuns in Fagaras... Cred ca nu mai ajung anul asta... Drum bun!
13 Oct
După hrană...
Aluaș Alexandru
Excelent!!
9 Oct
Jos in vale e civilizatia
Claudiu Enescu
Da, Mihaela, mi-ai luat vorba din gura (ma rog, scrisul din tastatura..); ai facut o fotografie tare frumoasa Claudiu, si te invidiez c-ai ajuns acolo, eu nu mai am timp deloc...
28 Sep
Valea focului
Zoltan Siska - Szabo
Excelent!
28 Sep
Buhăescu Mare
laura smoc
Frumos de tot, Laura! Si, mi se pare mie, sau ai prins un inceput de avalansa? Drum bun si fotografii cel putin la fel de impresionante...
8 Sep
Flori de gheață
Zoltan Siska - Szabo
Excelent! Sa nu-mi spui ca e facuta in toamna asta! Stiu ca a nins la munte, dar chiar asa.. Ce Dumnezeu era sub cristalele alea?
8 Sep
Puntea suspinelor
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
Cheile Nerei! Ce frumos e acolo! Am fost acolo demult, prin '87, au fost niste zile de neuitat... Excelenta fotografie, si multumesc pentru trezirea unor amintiri de vis!
8 Sep
Fereastră de nori
Wilhelm Doru Gomboș
..si o ferastra spre vis si maretie e fotografia asta!
1 Sep
Castelul Fetei în Alb
Razvan Iliescu
Cabana e vai de mama ei, nici nu am trecut de pragul de la intrare; am poposit (incepuse o ploaie zdravana, era in alta zi..) in spatele ei, intr-un soi de adapost cu etaj (!), unde era oarecum curat (la etaj)... Deh, eterna discutie despre cabanele arse, paraginite sau (mai rar) modernizate, impersonale si foarte scumpe... Da' du-te ca merita, toamna in Ciucas e tare frumos.
1 Sep
No, frânghia asta-i cam scurta..
Razvan Iliescu
Pai da Lucian, de la asta am plecat; stii si tu ca o fotografie nu poate prinde maretia si dimensiunile de la fata locului..
31 Aug
No, frânghia asta-i cam scurta..
Razvan Iliescu
Eeee.. Valentina, nu fi si tu melodramatica; descrierea e evident metaforica, departe de mine gandul ca am putea invinge (si ca am vrea sa invingem) muntele; nu suntem chinezi, ce naiba, si nu as vrea sa fim! Iubesc muntele si ii recunosc maretia si puterea in mod clar, absolut si definitiv. Am o imagine de ansamblu, nu e foarte reusita, dar o s-o pun in Peisaje (daca ma lasa Zeii cei Mari si Buni; he, he!). Multumesc pentru comentariu!
P. S.: Ma bucura increderea ta, dar trebuie sa te dezamagesc: nu eram eu sus; erau niste baieti din Ploiesti (cred); fotografia e luata de departe, cu teleobiectivul, m-am intalnit cu ei mai tarziu.
31 Aug
6:30 am
Viorel Teodorof
E clar ca faceai ce trebuia, si faceai si bine! Cum a fost in Piatra?
31 Aug
Indicator TANAP
Călin Leucuța
Interesant; asa sunt numai indicatoarele de bifurcatie, sau si cele de pe traseu?
31 Aug
Spre centrul Pământului
Zoltan Siska - Szabo
Frumos!! E mare apa acolo?
31 Aug
Valea Simbetei
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Excelent! M-au innebunit prietenii cu pliante din Alpi; de abia astept sa le arat ce avem noi "in ograda"! Varful din dreapta e Vf. Slaninei, din cate stiu eu.
29 Aug
Catre Negoiu
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Doamne, tare bine-i acolo...
29 Aug
Comentarii înscrise de Razvan Iliescu