Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Jurnale - Aniversarea A.T. Chindia - 24 de ani

Aniversarea A.T. Chindia - 24 de ani

DATA: 30 noiembrie - 02 decembrie 2007

PARTICIPARE: Mihai, Cătălina Radu și nepoata lor Denisa, George și Milica Matei, Marian, Simona și MihăițăTârcă, Mariana Beneș, Roxana Stăncescu, Mihaela Popescu, Mirela Saulea, Gheorghița Anghel, NicușorTudosă și prietena lui, Darius Vasile Șerbănescu, Bogdan Drăgoi, Oana Leuștean și prietena ei, Sorin Iosif cu fetița Alexandra, Mirică Gheorghe, George și KingaToncian. Alături de aceștia au mai fost și Cătălina Posta, Marius Prundaru, AndraPrundaru și Ileana Bocanciu, implicați în proiectul "Școală de Orientare Turistică Montană pentru Tineret", care s-a desfășurat în aceeași perioadă și locație - Cerbul Brătei.

INVITAT SPECIAL: Ionică Ieremia - prieten de suflet și fost membru al clubului Călăuza 3+1 Brașov.

DESFĂȘURARE:

Am sosit la Centrul de Vacanță "Cerbul" Brătei unde am fost cazați confortabil în camere încălzite de două, trei și patru paturi. Seara de vineri a fost plăcută, ca întotdeauna, cu dans și veselie. Nu s-a prelungit însă prea mult.

Sâmbătă dimineață, în timp ce participanții la școala de orientare făceau cunoștință cu busola, membri ATC au pornit la drum prin împrejurimi.

Câțiva au plecat prin apropiere, alții au urcat până în Cheile Brăteiului și s-au întors prin Cariera Lespezi și Cheile Orzei iar un grup de patru (Mihai, Bogdan, Darius și Gheorghița) a plecat la ora 8: 00 spre Vârful Leaota. Au avut vreme bună, dar vânt puternic în creastă și au reușit să ajungă pe Vârful Leaota la ora 14: 00. Întoarcerea s-a făcut pe Culmea Rătei - Valea Răteiului - Cheile Răteiului - Cerbul. Au sosit în tabără la ora 18: 00, cam obosiți, arși de soare și de vânt, dar fericiți.

 

Sâmbătă seara, masa festivă și petrecerea au fost însoțite de proiecții de imagini din activitatea clubului. Pe la ora 2: 00 din noapte, a sosit Ionică Ieremia și atmosfera s-a schimbat brusc. De la dans și veselie am trecut la cântece de munte și amintiri. A fost o noapte cu adevărat specială, piesele mai vechi sau mai noi, au fost cântate la unison. Ne-a bucurat mult revederea dar mai ales ne-a bucurat regăsirea atmosferei specifice "serilor Chindia".

 

Duminică, o parte din participanții la aniversare s-au implicat în Școala de Orientare, dând ajutor la proba de coborâre în rapel. După prânz, încet, încet, ne-am luat rămas bun și am început retragerea, cu regretul dar și cu mulțumirea că s-a mai încheiat cu bine, încă un an de activitate.

 

4 decembrie 2007

Ileana Bocanciu - Președinte AT Chindia

Autor: Ileana Bocanciu
Înscris de: Ileana Bocanciu
Vizualizări: 10137, Ultima actualizare: Marți, 4 Dec 2007Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Cabana Babele-Crucea Caraiman-Saua Sugarilor

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii© Copyright 1999-2020 www.alpinet.org