Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Alpinism și Escaladă - Rezultate Malin 2007

Rezultate Malin 2007

Ecoul Malinului 2007

Simbata 12 mai, Valea Malinului

Vreme incredibil de frumoasa, sint incintata.Dupa nebunia de vreme de anul trecut, ne luam revansa.Ceva emotii cu arbitrii, care intirzie.Unii scuzabil, altii nu.Noroc cu rezervele, intr-un tirziu posturile sint ocupate, putem incepe. Aud prin statie ca la Hornul Pamintos vreo doi ursi nu le dau pace celor de la Salvamont care monteaza corzile fixe la iesirea din vale si pe horn. Gata, au plecat, ei mai lipseau!  Cam putini concurenti de dimineata, incep sa ma ingrijorez. Atita munca degeaba? Vremea asta minunata nu i-a scos din casa? Ma agit fara rost, asta e rolul meu. Fiecare stie ce sa faca, atitea editii isi spun cuvintul. Nu se inscrie nimeni, toti asteapta ceva, pe cineva. Pleaca pe vale citiva in afara concursului, sa faca poze. Totul e gata, numai concurentii inca nu sint pregatiti. Poate au si ei emotii.In sfirsit, primul inscris. Imi dau seama ca am uitat o parte din numere acasa, le-am adus numai pe cele de la 50 in sus. Dar nu-i nimic, bine ca sint destule. In sfirsit, incep sa vina concurentii, privitorii, sustinatorii. Locul se aglomereza.Incep si inscrierile serios, deja prima pagina e plina, ma linistesc. Concursul a inceput.

 Cum nu am mare lucru de facut, privesc. Si sint incintata. Nu-mi vine sa cred de ce sint in stare acesti baieti si fete. Sint curajosi, foarte curajosi, si se pricep la ceea ce fac. Chiar si cazatuile sint de admirat, mai ales redresarile. Strigate de admiratie si incurajari se aud de peste tot. Din cind in cind mai pleaca pe vale si in afara concursului, nu prea e bine, or sa-i incurce pe arbitrii. Dar cum sa-i opresti daca de vorba buna nu inteleg?

Lupta se da pe fetele dinspre Releu, acolo sint provocarile mai mari. Serban, arbitrul de sus, ajutat de Andy, e mereu in priza. Are munca grea de facut, multi sint foarte buni, cum sa fii 100% obiectiv? Regret nespus ca nu am o camera de filmat.

Totul e excelent, vremea, zapada, concurentii. Putina agitatie la start, e greu sa dai startul cind sint mai multe locuri de plecare si, ca in fiecare an, nu reusim sa dam startul in ordinea inscrierii. Dar merge si asa, la 2 minute pleaca un concurent, desigur, cei mai lenti sint intrecuti. Cazaturile ma tin cu sufletul la gura, chiar daca Salvamontul e pregatit.Bine ca o parte au casca si armura de spate.

Gata, pleaca si ultimul concurent, putem stringe bannerele.Urmeaza partea a doua a distractiei, drumul pina la Gura Diham si apoi premierea.

Rezultate:

Schi baieti

 1. Adrian Stramaturaru
 2. Mihai Tirea
 3. Valentin Dobre

Premii speciale: Florentin Nicolae, Mihai Voitescu, Andrei Stefan

Schi fete

 1. Ana Damian
 2. Andrada Ghitoc
 3. Emma Erzek

Premii speciale: Andreea Dragomirescu, Iuliana Bucurescu

Snowboard baieti

 1. Viorel Corbu
 2. Andrei Mortila
 3. Andrei Subran

Premii speciale: Titus Vlaicu, Andrei Satmarean, Alexandru Boicea

Snowboard fete

 1. Corina Gradinaru
 2. Diana Mandache

Multumim sponsorilor, partenerilor media, Primariei Busteni, Echipei Salvamont Busteni, Jandarmeriei Montane Prahova.

Organizator: Alpin Club Ecoul Bucuresti

Mai multe detalii pe www.ecoulmalinului.ro

Autor: Dana Gradinaru
Înscris de: Dana Gradinaru
Vizualizări: 9166, Ultima actualizare: Miercuri, 23 Mai 2007Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI  


O poză:
Uriasii, înscrisă de Cristina B
Bucegii, vazuti de pe traseul Diham-Poiana Izvoarelor

Un articol: SCURTĂ TROPĂIALĂ ÎN BUCEGI, înscris de Viorel Borteș -
F1a CREASTA BALAURULUI (BUC ȘOIUL MIC ) De și după anotimp era încă toamnă târzie, zăpezile timpurii din zona montană promiteau o tură în condiții hivernale, plimbarea noastră anticipând turele iernii ce va urma. Cum vremea se anunța deosebit de frumoasă pentru sfârșitul săptămânii, iar condiția noastră fizică era la un nivel destul de scăzut, ne-am propus o tură lungă dar ușoară prin Bucegi. Așa a fost să fie Creasta Balaurului. Telefon la Mălăiești pentru cazare, pregătirea logistică a turei, strictul necesar de bagaje și plecarea din București sâmbătă foarte de dimineață. Cazăm mașina la Gura Diham și în timp ce ne pregătim debarcă lângă noi o gașcă din care cel mai bine o cunoaștem pe Dana Grădinaru. Planul lor: Creasta Balaurului dar spre Omu! De aia n-am găsit locuri la Stație! Ne amuzăm de întâmplare după care ne despărțim. Conform programului pornim spre Poiana Izvoarelor, Pichetul Roșu, Prepeleac, Mălăiești. Popas de bere la Poiana Izvoarelor după care ne continuăm agale drumul bucurându-ne de vremea splendidă. E devreme și facem halte dese din loc în loc să ne prăjim nasurile la soare. Ajunși la Mălăiești am fi vrut să ne cazăm dar ceva cunoscuți apropiați de-ai Salvamontiștilor de acolo ocupaseră locurile noastre, așa că trebuie să ne mulțumim cu ce a mai rămas la...

Un traseu:
Valea Bingaleasa-Poiana Gutanu

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii© Copyright 1999-2019 www.alpinet.org