Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Jurnale - Școală de Orientare Turistică Montană pentru Tineret

Școală de Orientare Turistică Montană pentru Tineret

În perioada 30 noiembrie - 02 decembrie 2007 s-a desfășurat în Munții Bucegi și Leaota, cu locația de cazare la Centrul de Vacanță "Cerbul" Brătei,  activitățile sub formă de școală, ale proiectului « ȘCOALĂ DE ORIENTARE TURISTICĂ MONTANĂ PENTRU TINERET». Acest proiect a fost derulat de Asociația de Turism "Chindia", cu finanțare din partea Autorității Naționale pentru Tineret - Direcția de Tineret Dâmbovița și sponsorizare din partea S. C. Distrigaz Sud SA.

     Parteneri: Primăria Fieni și Parcul Natural Bucegi.

     Participanți: Filip Paraschiva Andreea Gabriela, Marian Tiberiu Alexandru, Ghiță Ana-Maria, Benciu Iulia Alexandra, Benciu Silviu, Benciu Florin, Bordianu Cristiana, TulceanuAlexandra, Iancu Aurelian Cristian, Niță Alina, Coman Gabriel, Ionescu Radu, Gheorghe Ștefan, Herescu Marian, Hess Alexandru, Pandelescu Constantin, Heașcă Gabriel, Neagoe Iuliana Laura, Tebeică Costin, Posta Hermina, Ghinoiu Vlad, Solomon Corina, Posta Cătălina, Prundaru Marius, Bocanciu Ileana

Vineri 23 noiembrie 2007

Sosire la Centrul de Vacanță "Cerbul" Brătei, cazare participanți. Teste inițiale,  prezentarea echipamentului de munte, individual și colectiv, curs teoretic despre orientare (orientarea fără busolă), orientarea pe timp de noapte, proiecție de diapozitive "Munții Bucegi", expoziție foto, concurs de orientare turistică de noapte;

Sâmbătă 24 noiembrie 2007

Deșteptarea la ora 8: 00, micul dejun, curs de orientare cu harta și busola, prezentare marcajele turistice din România, concurs de orientare turistică, masa de prânz, drumeție până la Centrul de Vacanță "Vânătorul" Dobrești, concurs individual de orientare turistică, concurs pe echipe, de orientare turistică, întoarcere la  Centrul de Vacanță "Cerbul" Brătei, masa de seară, proiecție de diapozitive "Munții Leaota".

Duminică 25 noiembrie 2007

Deșteptarea, micul dejun, tehnici de coborâre pe coardă - rapelul. Întoarcerea la "Cerbul" - discuții, teste finale, diplome și premii, masa de prânz, întoarcerea la Târgoviște (16: 00).

"La sosirea în tabără nu știam decât că ne aflăm într-o tabără. Acum, la sfârșit am aflat că ne aflăm pe o direcție, la o distanță, într-un punct de reper și mai ales într-o echipă. Mulțumim pentru că ne-ați ajutat să ne găsim indicativul și ne-ați orientat către noi repere ale "științei munțomaniei"

Puciosenii

3 decembrie 2007

Ileana Bocanciu - coordonator proiect

Autor: Ileana Bocanciu
Înscris de: Ileana Bocanciu
Vizualizări: 15611, Ultima actualizare: Marți, 4 Dec 2007Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Bran-Podul Oprisului-Valea Poarta-Mt. Ciubotea-Ref. Scara-Varful si Cabana Omu

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii© Copyright 1999-2020 www.alpinet.org