Erectus

Înscrisă de: Andreea Ghioca
Erectus
Data publicării: : 28 Iul 2007, vizualizări:: 866
Localizare geografica: România, Muntii FAGARASULUI
Echipament folosit: SONY DSC-P150
Descriere: Creasta Arpășelului, în apropiere de Vf. lui Adam.
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
George Drăghiceanu George Drăghiceanu, Duminică, 29 Iul 2007, 14:31

in 2 cuvinte: "super tare!":-)

Fără foto Oana B., Luni, 30 Iul 2007, 9:02

Foarte fain!:)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Andreea Ghioca
[1-20]<  21-40 din 421
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
FotografieComentariuData
la inaltime
gabriel george
Frumos!
18 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
Salut, Viorel! Nu știu când ai fost tu ultima oară pe acolo, dar lucrurile s-au mai schimbat în ultimii 30 de ani.:-P În extremitatea dreaptă a peretelui se află traseul Innominata (6A) a lui Viorel Nicolaescu, bătut pe la mijlocul anilor ’70. La stânga de Innominata se afla traseul Exordium Ex Abrupto, bătut în 2003 de Titus Gonțea (un traseul dintr-o cu totul altă ligă decât toate celelalte din Policandru, pentru cățărătorii hard-core ai stilului rotpunkt). Fisura Suspendată este așadar al treilea traseu, dacă le numeri de la dreapta spre stânga. Referitor la Suspendată, surplombele încep din a treia lungime, iar poza a fost făcută din a cincea regrupare după Brâna Policandrului (ai riscat… ai pierdut:-); poza asta nu-i bună de nimic, naște numai confuzii…:-D).
Titlul, după părerea mea, ori era în română, ori în chineză, dacă cineva dorește să găsească nod în papură, îl va găsi oricum… Băgători de seamă au fost și vor fi mereu!:-? Singura mea „vină” este aceea că am postat imaginea, în absența căreia, evident, nu s-ar fi iscat nici o „discuție”. Mea culpa!:-(
În ceea ce privește Mult Dorita, nu constituie un obiectiv imediat pentru mine. Dacă mă voi simți pregătită să intru cap într-un șesar din Policandru, atunci prima mea dorință s-ar îndrepta spre Innominata, la adresa căruia am auzit multe ovații din partea celor care l-au parcurs. Asta nu înseamnă că mi-ar displace Mult Dorita, în care, dacă mergi tu cap, te însoțesc cu cea mai mare plăcere în primul week-end cu soare. Cu ocazia asta verificăm și prezența bongului cu pricina…:-)
15 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
...când i-o veni timpul!
14 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
Dacă vei mai viziona și alte fotografii "de perete", vei observa aceeași "discrepanță" la toate imaginile efectuate de sus în jos! Acest unghi nu reflectă niciodată cu fidelitate gradul de înclinare.
În rest, aceleași urări și pentru tine, Paul!
12 Aug
“E pur si muove”.
Gergely Iosif
Paul, „daca cineva dorește să considere textul poveștii Alba ca Zăpada sacru”, înseamnă ca e sacru PENTRU RESPECTIVUL OM și orice altă persoană care se pretinde a fi civilizată are obligația morală să-i respecte convingerile religioase și să nu i le catalogheze ca fiind „iluzii”.
Observ că tu te erijezi într-un cunoscător absolut al adevărului, care, în public, pe un site cu tematică montană, poate desconsidera elemente definitorii ale unor religii. Exprimări precum: "ceea ce a fost pus in Biblie sunt texte scrise de calugari care aveau cunostintele stiintifice ale vremii respective si nu de o presupusa divinitate" sau ""sfinta scriptura" face afirmatii false", chiar dacă sunt "opiniile" tale personale, sunt afirmații pe care bunul simț și respectul față de convingerile altora ar trebui să te facă să nu le expui cu o asemenea nonșalanță în public. Nu de alta, dar poate că printre membrii acestui site sunt și unii pentru care textul de la 2 Timotei 3:16 reprezintă o convingere personală și atunci poate sesizezi și tu pe cine lezezi cu aroganța cu care îți exprimi opinia. Dacă nici acum n-ai înțeles în ce mod și pe cine lezezi, atunci nu cred că există vreo "semantică" care să te lumineze...
12 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
Paul, un overhang, mai pe românește, e o surplombă; adică un segment de stâncă a cărui înclinație depășește verticala. Dacă o să parcurgi vreodată traseul antemenționat vei observa cu siguranță care sunt segmentele surplombante. Până atunci trebuie să mă crezi pe cuvânt...:-?
12 Aug
Shortcut
Andreea Ghioca
Shortcut...to the top!
12 Aug
Respirație
Șerban Sîmbotelecan
Mai degrabă "emanație":-)
12 Aug
e soare afara
scurtu alexandru
Nu cred că e nevăstuică. Nevăstuica nu face parte din ordinul rozătoarelor, iar personajul din imagine are fizionomie de rozător. Cred că e popândău (Citellus citellus). Foarte fain surprins!
Narcis, ai o imaginație debordantă! Acu', dacă m-ai zăpăcit cu umbra doamnei, I'm seeing things too! Sper că ești mulțumit...:-D
12 Aug
Răsăritul la Câlcescu
Șerban Sîmbotelecan
Wow! Așa să te tot dezmeticești dimineața...:-o
12 Aug
sfat deasupra lumii
ovidiu iordache
Da, "sfatul" și gâfâitul sunt preocupări de bază...:-)
Foarte frumoasă fotografia!
12 Aug
O noua zi
Grebenișan Andrei
Dacă-i adevărată faza cu "Ziua bună se cunoaște de dimineață"... nu prea miroase a bine:-)
12 Aug
Donguz Orun
Sorin Rechițan
De excepție!
Aurel, cin' te-o pus să te aburci p'acolo?!? Nu puteai să șezi cuminte între flori?:-D
12 Aug
Geamuri păienjenite
Cristea Melinda
L-ai făcut de râs pe "gospodar":-)
12 Aug
“E pur si muove”.
Gergely Iosif
Paul, am înțeles concepția ta cu privire la Biblie, ti-ai mai făcut-o cunoscută și cu altă ocazie. Doresc însă să-ți atrag atenția asupra faptului că nu ai ales locul potrivit pentru astfel de comentarii, care i-ar putea chiar leza pe cei pentru care respectivele scrieri constituie texte sacre. Sugestia mea este să ne limităm la discuții despre munte și fotografie!
12 Aug
The raptor
Mircea Costina
No mercy for the weak, no pity for the dying...
3 Aug
Portret de uliu
Mircea Costina
Impecabil!
3 Aug
”Night Ride across the Caucasus...”
Sorin Rechițan
Superb! Îmi trezește amintiri prețioase...
3 Aug
Marmoțica
Adrian Chivu
King size!:-D Super imagine...
3 Aug
Dincolo de nori..
Dragos Dula
Cel mai alpin peisaj din Carpați...
3 Aug
Comentarii înscrise de Andreea Ghioca
[1-20]<  21-40 din 421
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2020