O casă românească

Înscrisă de: Fotogeografica X
O casă românească
Data publicării: : 18 Mai 2006, vizualizări:: 3151
Localizare geografica: România
Descriere: Laurentiu Cristian Stan
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Tanislav Florentina, Luni, 22 Mai 2006, 12:32

Nu am mai notat nici o alta poza deoarece ar fi trebuit sa dau calificative proaste. Vad ca foarte multe au note si comentarii in functie de preferinte si cunostinte cat si in functie de evolutiile trecute de pe Alpinet. Cred ca prietenii fotografilor amatori ar trebui sa fie mai obiectivi.
Acesta este singura poza care mi-a bucurat privirea si care merita sa fie notata.:-D

Sigrid Martin Sigrid Martin, Luni, 22 Mai 2006, 12:46

E foarte frumoasa. Culorile (rosu, galben, albastru fiind culori prime, dau bine împreuna), simplitatea imaginii, toate componentele o avantajeaza. Totusi, mi se pare putin întunecata în partea de sus, parerea mea.

Fără foto Anamaria Ile, Luni, 22 Mai 2006, 16:51

Florentina trebuie sa te contrazic.. e frumoasa poza dar cand spui ca e singura care merita notata nu sunt deloc de acord cu tine. toate fotografiile au potential si fiecare are ceva spectaculos in ea. cred ca toate merita sa fie notate, iar cei care le-au facut merita felicitari.

Cristi Stan Cristi Stan, Luni, 22 Mai 2006, 22:44

Doresc sa fac o rectificare. Am observat atat la expozitie cat si in galeria online ca s-a strecurat o greseala. Aceasta lucrare se numeste "Casa romaneasca". Nu este o casa romaneasca oarecare ci este casa romaneasca traditionala. Elementele arhitecturale, de decor cat si culorile (asa cum a observat si Sigrid Martin) sunt definitorii pentru casele romanesti prin traditie. Sigur ca asta nu schimba calitatea fografiei din punct de vedere compozitional sau cromatic, dar din punct de vedere al mesajului pe care vrea sa-l transmita, lucrurile stau altfel.
Iti multumesc Florentina pentru aprecieri, dar sunt de acord cu Anamaria. Sunt multe lucrari de calitate, lucrari care merita apreciate si de ce nu notate corespunzator. Am vizitat cu mare placere expozitia, lucrarile se vad altfel acolo.

Sigrid Martin Sigrid Martin, Marți, 23 Mai 2006, 9:29

Anamaria, subscriu cele spuse de tine:-)

Fără foto Ducu Gheorghiescu, Miercuri, 24 Mai 2006, 17:21

Florentina, ai dreptate. Si eu sint Napoleon.:-)

mihai stanescu mihai stanescu, Duminică, 28 Mai 2006, 21:03

Florentina...te contrazici singura:)

Andreea B Andreea B, Luni, 30 Apr 2007, 20:57

Iin ce zona a Romaniei mai intalnim o astfel de casa???... E foarte frumoasa si as vrea sa o vad si in realitate.....

Cristi Stan Cristi Stan, Miercuri, 2 Mai 2007, 0:00

Draga Andreea, din fericire Muzeul Satului din Bucuresti pastreaza in conditii f bune de conservare case din toate zonele tarii. Daca nu ai ajuns pana acum, te sfatuiesc sa-ti faci timp sa vizitezi acest lacas de cultura si traditie romaneasca. Astept impresiile tale.

Cristi Stan

Andreea B Andreea B, Miercuri, 2 Mai 2007, 0:05

Am fost la Muzeul Satului mai demult, acu vreo 5-6 ani.... dar nu am vazut-o pe aceasta. Am vazut multe altele foarte frumoase... traditie si cultura cum bine ai zis...
Sa inteleg ca la Muzeul Satului ai fotografiat-o?? Ma gandeam ca poate mai gasim si in "stare de libertate" astfel de casute..:-)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Nu există comentarii înscrise de Fotogeografica X


©Proiectul Alpinet 1999 - 2020