Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Liste Alpinet - alpinet2k

De la: OviG. <o...@intech.ro>
Data: Joi, 7 Dec 2006, 12:13
Subiect: [a] Ministerul Mediului vrea sa anuleze legea 345/2006
Buna ziua,

am placerea sa va anunt ca Ministerul Mediului pregateste o Ordonanta de Urgenta care anuleaza Legea 345/2006, aia care amenda mersul pe poteca. Forma propusa a OUG o gasiti la

http://www.mmediu.ro/legislatie/biodiv/dec06/OUG%20natura%20site.pdf.

Partea neplacuta e ca la Articolul 28 (4) se precizeaza mai explicit ca niciodata ca "Tarifele se pot institui pentru vizitarea ariilor protejate..."

Comentariile se pot trimite cel tarziu pana la data de 15 decembrie 2006. Sugerez celor interesati de aspect sa trimita conform precizarilor din anuntul MMGA un e-mail la adresele atena.groza@mmediu.ro sau carmen.damian@mmediu.ro si sa solicite modificarea paragrafului respectiv la o forma care sa nu includa tarife de vizitare.

forma propusa:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Art. 28 (4) "Tarifele se pot institui pentru utilizarea facilitatilor sau serviciilor puse la dispozitie in aria naturala protejata, in conformitate cu prevederile regulamentului ariei naturale protejate."

aliniat nou:
(6) Sumele provenite din tarifele ce se instituie potrivit alin. (4) se vor utiliza de catre administratorii ariilor naturale protejate, exclusiv pentru administrarea si protejarea bunurilor patrimoniului natural ce fac obiectul prezentei ordonante de urgenta.
(6) Cuantumul tarifelor stabilite de catre autoritatea publica centrala pentru protectia mediului se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I."
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menționate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma și conținutul lor.Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
© Copyright 1999-2019 www.alpinet.org