Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Cabana Casa LIFE (360 m)

Informații -

Nu există informații

Stiri

[17 Iun 2003] S-a intamplat in Muntii Macin (Clubul Alpin Galati)

Fotografii

Efort...
În gol
Doar o umbră...
În sus
Concentrare...

Trasee

MarcajDirectieGPS
In Muntii PADUREA CRAIULUI
Spre Cabana si Pestera Vadu Crisului prin Valea Misidului
Spre Pestera Lesiana prin Cheile Misidului

Informatii GPS

Mesaje lista email

[21 Mar 2008] [a] RT Printre brandusele Pietrei Craiului 15-16.03.2008 (partheniu cezar)  

Alte informatii

Situata pe malul drept (geografic) al raului Crisul Repede, in raza localitatii Suncuius, vis a vis de intrarea in Pestera Unguru Mare

Acces: pe sosea: din E60 (Oradea-Cluj) in dreptul localitatii Topa de Cris se urmeaza derivatia spre localitatile Vadul Crisului si Suncuius (11 km). Pe calea ferata: magistrala CFR 300 (Oradea-Cluj), gara Suncuius (opresc doar personalele). Din satul Suncuius se urmeaza drumul ce duce la satul Balnaca , apoi urmandu-se drumul forestier ce duce la Pestera Unguru Mare. Exista indicatoare turistice pozitionate la gara si pe sosea (intersectia cu drumul forestier)

Cabana:
Cabana este formata dintr-un singur corp de cladire realizat din piatra si lemn. La etaj se afla dormitorul comun , iar la parter bucataria, terasa si anexele.

Capacitatea de cazare :
Cabana dispune de 15 de locuri la priciuri (saltele), fiind deschisa tot timpul anului,

Facilitati: cabana dispune de instalatie electrica , bucatarie dotata cu frigider, aragaz, vesela, grup sanitar-in curte,

Posibilitati de agrement: zona este excelenta pentru petrecerea week-end-ului sau a unei vacante. Se poate practica speologia (Pesterile: Vantului, Ungurul Mare, Moanei, Lesiana, Batranului, Vadu Crisului), drumetia: defileul Crisului Repede, valea Misidului, Valea Boiului, Platoul Carstic Zece Hotare; caiacul: valea Crisului Repede; mountainbiking, catarare: peste 130 de trasee de catarare batute in peretii de calcar ai defileului. Traseele au fost proaspat reechipate cu gujoane, avand lungimi intre 8 – 200 m si dificultati cuprinse intre 3- si 10 -.
La cabana exista o baza proprie de caiace dotata cu echipamentul auxiliar (veste, casti, padele), caiace ce se pot inchiria la fata locului.

Telefon de contact si rezervari: Oficiul LIFE 059/472434

Comentarii


Nu există comentarii

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii© Copyright 1999-2020 www.alpinet.org