Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
"Furtuna" in Salvamont Busteni : Știri

"Furtuna" in Salvamont Busteni - Marți, 8 Feb 2005, 19:58, vizitată de 4069 ori


Cei 15 membri ai celei mai bune echipe de salvare montana din tara, cea din Busteni, sunt in "fierbere" de mai bine de o saptamana. Motivul il reprezinta faptul ca administratia locala refuza sa le plateasca indemnizatiile de periculozitate. Motivul: nu pentru ca nu ar exista bani in visteria Primariei ci pentru ca primarul orasului Emanoil Savin a declansat un "razboi" personal impotriva sefului echipei Salvamont din Busteni, Florin Vintila. Seful administratiei locale vrea cu orice chip sa-l inlocuiasca pe Vintila de la conducerea formatiunii Salvamont pe motivul ca acesta este si coordonatorul salvatorilor montani ai serviciului judetean, lucru incompatibil in opinia edilului. Mai mult chiar, cel care conduce urbea de la poalele Caraimanului ii someaza pe membrii echipei Salvamont daca vor sa-si primeasca drepturile banesti sa-l schimbe pe Florin Vintila de la conducerea acestei formatiuni de salvare montana. Pentru lamurirea situatiei salvamontistii au fost chemati la negocieri dar in ciuda discutiior aprinse acestia s-au aratat de neinduplecat si i-au spus primarului ca pentru ei nu exista un alt sef decat Florin Vintila. Acestia i-au mai spus primarului din Busteni ca sunt dispusi chiar sa-si prezinte demisiile in conditiile in care se doreste cu orice chip inlocuirea actualului sef Salvamont. Florin Vintila conduce formatiunea din Busteni de mai bine de 6 ani de zile, este multiplu campion national la schi si sub coordonarea sa salvamontistii din Busteni au castigat de 2 ori consecutiv Trofeul National Salvamont fiind considerat cel mai capabil sef de echipa pe care salvamontistii din Busteni l-au avut de la infiintare si pana in prezent.
Alexandru Buzdugan


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI - Busteni  
Comentarii
Fără foto Lupu Gabriel, Vineri, 11 Feb 2005, 17:37

Fratilor, cea mai sigura cale este sa dati in judecata orimaria pentru drepturile salariale, pentru litigiu de munca. La Tribunalul mincii taxa de timbru nu se plateste, asa ca succes. Si ati putea preveni prin acest demers, pe viitor, si alte presiuni ale primarului vostru de Busteni, care incearca sa "bage"politica in muntii nostri.

Fără foto Lupu Gabriel, Vineri, 11 Feb 2005, 17:38

Fratilor, cea mai sigura cale este sa dati in judecata primaria pentru drepturile salariale, pentru litigiu de munca. La Tribunalul muncii taxa de timbru nu se plateste, asa ca succes! Si ati putea preveni, prin acest demers, pe viitor, si alte presiuni ale primarului vostru de Busteni, care incearca sa "bage"politica in muntii nostri.

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Știrile sunt preluate ca atare de la sursele menționate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma și conținutul lor.


© Copyright 1999-2020 www.alpinet.org