Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Salvamontistii din Suceava : Știri

Salvamontistii din Suceava - Joi, 15 Aug 2002, 0:48, vizitată de 1234 ori


Salvamontistii din judetul Suceava vor fi inarmati, dotati cu pistoale cu gaze lacrimogene, decizia venind din partea vicepresedintelui Consiliului Judetean care a spus: “Noi crededm ca noile dotari vor fi introduse din aceasta toamna, motivul fiind faptul ca activitatea salvamontistilor a fost perturbata de ciobani, care au asmutit cainii de la stani asupra lor.”. Confioorm sursei, la fel de agresivi s-au dovedit si cativa turisti beti, nemultumiti de recomandarile salvamontistilor.
Cornelia Ivănică

Comentarii
Fără foto vasile popescu, Joi, 15 Aug 2002, 1:36

Ar trebui infintata un fel de politie montana cu pistoale adevarate (ma indoiesc de eficacitatea lacrimogenelor in conditiile de pe munte) care sa mai linisteasca ambele categorii din articol, care din pacate si-au dat seama ca pe munte domneste legea junglei.
Dar din banii necesari cred ca se face mai bine inca o discoteca pt drogati la mare pt ca acestia aduc mai multi bani decat turistii montani.
De fapt traim intr-o tara in care haiducii sunt eroi nationali asa ca nu m-ar mira sa vad maine vre-un reprezentatnt al acestor haiduci moderni in parlament sa le reprezinte interesele :)

Cornelia Ivănică Cornelia Ivănică, Vineri, 16 Aug 2002, 5:58

:?

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Știrile sunt preluate ca atare de la sursele menționate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma și conținutul lor.


© Copyright 1999-2020 www.alpinet.org