Alpinet Hărți Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Și noi iubim natura : Știri

Și noi iubim natura - Joi, 26 Feb 2004, 13:37, vizitată de 3653 ori


Continuând seria acțiunilor în școli, pentru informarea tineretului în domeniul turismului montan specializat (drumeție montană și orientare turistică, alpinism, speologie, ecologie), Asociația de Turism "Chindia", a organizat miercuri 25 februarie orele 16: 30, la Centrul de Servicii Comunitare Târgoviște - Serviciul Plasament pentru Băieți, o acțiune intitulată "ȘI NOI IUBIM NATURA". Tinerii au urmărit o proiecție de diapozitive din lumea minunată a peșterilor (Peștera Rătei, Peștera Epuran și Peștera Topolnița) precum și din Munții Bucegi: Valea Morarului -Valea Ialomiței. Atât în timpul proiecției, cât și după ce luminile s-au aprins, membrii ATC prezenți la acțiune, au fost bombardați cu întrebări din partea celor peste 30 de elevi, foarte interesați să afle mai multe lucruri despre locurile pe care au avut poate, șanse mai mici decât alți copiii, să le vadă.
Surpriza si emoția noastră a fost foarte mare, când, la finalul întâlnirii, am primit din partea lui Nica Florin, fost absolvent al Școlii Cobia și al Școlii Speciale Târgoviște, un minunat tablou pictat de el, răspunzându-ne astfel și la întrebarea pe care cu toții ne-am pus-o: "Cine oare împodobise cu atâta culoare, pereții oarecum triști ai acestei școli?"
Vom încerca să-l ajutăm pe Florin, oferindu-i surse de inspirație din imaginile noastre dar și cu un compact disc pe care să fie salvate toate tablourile pictate de el.
Din partea Serviciului de Plasament au participat d-ra Jelea Monica - ofițer de serviciu și d-nul Solomon Eduard, cărora le mulțumim pentru colaborare.
Nicu Tudosă - coordonator activitate

ileana bocanciu


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI - Coltii Morarului  
Muntii BUCEGI - Valea Morarului  
Muntii BUCEGI - Valea Ialomitei  
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Bran-Valea Simon-Valea Gaura-Stina Gaura

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Știrile sunt preluate ca atare de la sursele menționate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma și conținutul lor.


© Copyright 1999-2019 www.alpinet.org