The road to El Chalten

Înscrisă de: Septimiu Bizo
The road to El Chalten
Data publicării: : 15 Oct 2010, vizualizări:: 1655
Localizare geografica: Argentina
Echipament folosit: Olympus
Descriere: Cerro Torre şi Fitz Roy
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Vineri, 15 Oct 2010, 12:58

faina perspectiva!

georgel curte georgel curte, Vineri, 15 Oct 2010, 13:47

cred ca nu e prea mare traficul auto de ti-ai permis sa stai im mijlocul drumului:-D, faina poza, imi doresc si eu sa ajung acolo, dupa ce merg mai intii in alaska.

Fără foto Rodica Mihalache, Vineri, 15 Oct 2010, 15:45

Linii mai spectaculoase, cred ca nu exista! Faina poza!!

Fără foto cezar jipa, Sâmbătă, 16 Oct 2010, 14:47

ca sa circotesc nitel...pe aici, in viata asta nu am ajuns, as mai avea timp dar...am mai vazut imaginea asta, exact din acest unghi si la altii...(sa fiu circotas, nu?) sper ca autorul sa nu mi-o ia in nume de rau, alminteri...faina imaginea, o clasica sa zic asa.

Fără foto Septimiu Bizo, Sâmbătă, 16 Oct 2010, 22:46

se poate sa o fi postat cam anul trecut, dar pentru foarte scurta vreme, dupa care am sters-o. a mai fost poza de afis la expozitia de foto "drumet prin Patagonia" la cluj, in martie 2009.

Fără foto cezar jipa, Duminică, 17 Oct 2010, 16:26

e foarte posibil, septimiu.am o buna memorie vizuala, de cum am vazut-o am zis, mai, asta sigur am mai vazut-o si la altcineva.acum am inteles ca era postata tot de tine.cind eram mai tinerel si am cititit cartea lui terray, cuceritorii inutilului, de la el am aflat de acest fitz roy, dragoste la prima vedere cum se zice.acum nu stiu, desi as dori, daca in viata asta o sa ajung pe acolo.am citeva imagini cu fitz roy care sunt screen saver-ul meu, prin rotatie...

Sorin Rechiţan Sorin Rechiţan, Joi, 2 Dec 2010, 21:10

As merge si in patru labe pe asfaltul asta...chiar de ar fi presarat cu pioneze:) Excelent cadru:)

emil duma emil duma, Joi, 9 Dec 2010, 14:15

Sorin, ma bag si eu cred ca merge si stilul ''taras'' numa sa ajungem la destinatie:)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Septimiu Bizo
[1-20] [21-40]<  41-50 din 50
 
FotografieComentariuData
pe malul izei
mihai-ian nedelcu
mi-a mai sarit in ochi inca o data, pe altundeva!:-D
9 Feb
Lago Pehoe
Septimiu Bizo
am crezut ca alpinet-ul are ca scop principal partea legata de munte, cu experiente, cu sfaturi. dar cum in majoritatea cazurilor de mina montaniarzilor se mai lipeste si un aparat de fotografiat este normal ca fiecare din noi, sa surprindem cadre imagini (nu neaparat opere de arta fotografica) care sa le aratam si altora.
cred, personal ca pe site sint in majoritate oameni de munte, in procent superior, detasat, comparativ cu al celor care se doresc fotografi, probabil este motivul pentru care oamenii vad muntele din spatele imaginii si nu neaparat fineturi tehnice.
9 Feb
Lago Pehoe
Septimiu Bizo
studiind un pic mai profund alpinet-ul am observat ca se practica din plin "perierea" membrilor intre ei. fac remarca in special la adresa d-lui Viorel Ovidiu Oprea, cel mai caustic critic al meu, mare admirator al d-lui Matei, care pe linga calificativul "nu-mi place", singurul de altfel acordat si mentiunea ca poza "lasa de dorit". vreau sa spun ca la 40 si... de ani pe care ii am, dupa ce am tinut succesiv in mana de la smena, fed, zenit, practika, seagull citiva ani buni, nu pot sti ce inseamna exact arta sau tehnica fotografica si nu m-as arunca la comentarii foarte critice, lucru care (din pacate) se intimpla din partea unora nascuti in "epoca cardului de memorie".
6 Feb
Lago Pehoe
Septimiu Bizo
cind am postat poza nu stiam pe nimeni de pe alpinet, dar cu tot "circul" asta am ajuns sa-mi fac destul de multi prieteni, carora le multumesc pentru sfaturi si incurajari, care mi-au deschis ochii sa vad unde sunt si cine este in jurul meu
5 Feb
Lago Pehoe
Septimiu Bizo
imi place ca fotografia mea naste atitea pareri contradictorii, asta demonstreaza pentru a "mia oara" ca nu exista fotografia perfecta!:-D
5 Feb
fenomenul victoriey
Ion Carstea
minunata (fara rama)!
5 Feb
Huhurez mare
Bogdan Ciungara
exceptionala, imi place foarte mult, as da 2x "excelent"!
5 Feb
Lago Pehoe
Septimiu Bizo
pentru dl. Emi Cristea: am din acest loc, si de la aceiasi ora, vreo 10 incadrari diferite, mie mi-a placut asta cel mai mult, iar daca o CREANGA si o RAMURA DE JNEAPAN este problema, pot linistit sa postez si alte variante!
5 Feb
Lago Pehoe
Septimiu Bizo
sincer, nu stiu ce are lumea cu poza mea? nu vad unde nu este calitate in aceasta fotografie, sau poate nu inteleg eu ce inseamna "calitatea"?! Si in opinia mea exista pe galerie o gramada de fotografii de calitate indoielnica, dar pe care am macar respectul de a le ignora. am senzatia ca anumiti "guru" doresc sa-si mentina suprematia (ca peste tot), si intr-adevar galeria alpinet devin eurovision...
4 Feb
Spectrul din Brocken
Iulius Carebia
minunat, fara alte comentarii...
26 Ian
Comentarii înscrise de Septimiu Bizo
[1-20] [21-40]<  41-50 din 50
 
©Proiectul Alpinet 1999 - 2022