Fler de la Flare...

Înscrisă de: Paul Adrian Pintea
Fler de la Flare...
Data publicării: : 22 Mar 2012, vizualizări:: 1572
Localizare geografica: România, Muntii FAGARASULUI, Varful Negoiu
Album (slideshow): Negoiu
Echipament folosit: Minolta SRT 101
Paul Adrian Pintea - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Cristi Malin, Joi, 5 Apr 2012, 15:06

Pentru efort, pentru batranul Minolta, pentru veridicitate....

Fără foto Paul Adrian Pintea, Joi, 5 Apr 2012, 20:52

Apreciez aprecierile Cristi..:D
Numa bine.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Paul Adrian Pintea
Fotografie Comentariu Data
i stole your emotion...
Paul Adrian Pintea
Salutare!...dap, am renuntat la fotografia digitala de vreo 2 ani de zile. Poza in discutie e trasa in luna februarie 2012 pe un minolta din '67.
Aprecierile tale trebuie sa recunosc.....ma magulesc...:)
18 Iul
Fler de la Flare...
Paul Adrian Pintea
Apreciez aprecierile Cristi..:D
Numa bine.
5 Apr
simetrie
Paul Adrian Pintea
Ma bucur ca sunt si pe gustul tau, Radu.......iar pana la urmatoarea serie de poze pe alpinet, sa ai parte de ture faine si vreme buna..:D
25 Mar
o pata de culoare
Paul Adrian Pintea
Ca sa fie excelenta imaginea..trebuie indeplinite multe conditii simultan(locatie, lumina excelenta, postura corespunzatoare...inspiratie cu incadrarea, si postprocesarea optional)......e usor sa zici e slaba sau e buna.
Ar fi o idee sa se puna in pielea fotografului subiectul care vizualizeaza imaginea...si sa se gandeasca la ce si cum o presupus cadrul respectiv.

Salutari, Daniel.
7 Mar
o pata de culoare
Paul Adrian Pintea
Photoshopul este util in limite decente. Atata timp cat orice camera digitala are un firmware si un software nativ(deci o postprocesare) a cadrului nativ de pe senzor.........inca o post -procesare in Photoshop acasa pentru a optimiza cadrul, nu o vad ca intruziune in "ordinea Universala a pixelilor".

Dar ca sa incerci sa faci dint-un cadru rau/mediocru unul bun, prin intermediul Photoshopului asta nu poate avea decat un rezultat....care-l sti si tu.


Respecte, Cristi.
7 Mar
o pata de culoare
Paul Adrian Pintea
Are si digitalul partile lui bune....dar prin prisma persoanei propri, digitalul poate depasi analogul numai prin parametrii tehnologici. Altfel, digitalul in fotografie doar emuleaza conceptul original(fotografia pe film)....

Respecte.
6 Mar
nu refuz ceva difuz....
Paul Adrian Pintea
Apreciez aprecierile....ca sa zic asa. Sa dea Al de Sus ture cat mai multe si cu grad calitativ ridicat(ca sa iasa si poze reusite) de ambele parti Romeo...:P.
28 Feb
nu refuz ceva difuz....
Paul Adrian Pintea
Film, Fuji Superia(granulatie 100 sau 200 dupa caz);obiectiv de 35 mm 2.8 luminozitate. Cat despre scanat, poze obisnuite(pe un Fuji Frontier)...iar cele mai deosebite pe un Nikon Coolscan 4000 parca(nu e al meu..deocamdata).

Ma bucur ca-ti plac pozele din Fagaras. Am sa mai adaug si din alte ture. Sunt relativ de putin timp aici pe Alpinet.

Ps:De intors la digital nu ma mai intorc, pe banii mei...:))
27 Feb
"da Doamne sa nu se mai termine..."
Paul Adrian Pintea
Deja mi se pare ca esti rautacios.....stai flex, am multe poze care sa-ti demonstreze ca te inseli. In limita a 20 de poze pe saptamana am sa-ti demonstrez. Din punctul meu de vedere, dac iti place bine daca nu nu. Adreseaza-te adminilor si critica-i pentru timpul pierdut de catre ei pentru selectia pozelor. Io prefer sa-mi vad de ture si sa ma bucur de ele, nu sa citesc mesjae cu tenta de frustrare.

O zi buna.
22 Feb
"peste 24 ore acasa.......bleah!"
Paul Adrian Pintea
Regulile compozitie fotografice nu impun o ordonare pe verticala sau orizontala a pixelilor dupa reguli prestabilite. Pozele prin staticitatea lor, trebuie dinamizate cumva,.....astfel se recurge la artificii tehnice, ca de exemplu diagonaliarea...etc.

Sper ca esti multumit de raspuns.
22 Feb
o pata de culoare
Paul Adrian Pintea
Dap, un aparat foarte versatil pentru vremurile anilor 60/70. Sunt intradevar costuri cu accesorile si consumabilele, dar merita efortul financiar.
Salutari si respecte pentru aprecieri si tie Cristi.
21 Feb
o pata de culoare
Paul Adrian Pintea
Salut!...sunt de sambata 11 februarie anu curent. Am renuntat de vreo 2 ani la digital;si nu mi pare rau. Ma bucur ca sunt pe gustul tau pozele. Am sa mai postez in viitoru apropriat(in limita a 10 poze pe zi)...doar alataieri am facut contul aici...:P

Respecte!
20 Feb
Comentarii înscrise de Paul Adrian Pintea
©Proiectul Alpinet 1999 - 2021