Tuturor muntiştilor:...

Înscrisă de: Viorel Borteş
Tuturor muntiştilor:...
Data publicării: : 18 Dec 2012, vizualizări:: 1307
Localizare geografica: România
Descriere: Alpiniști, peșteriști, bicicliști, plimbăr(eți) iști: La Mai Multe Înălțimi, La Mai Multe Adâncimi, La Mai Multe ture și mai puține spițe rupte(știu io ce știu da' nu spui!), La Mai Mulți bocanci paradiți, LA MULȚI ANI! cu drag, drajii moşului!
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Miercuri, 19 Dec 2012, 8:57

Sa inteleg ca tu esti ala cu barba din dreapta:-D

Viorel Borteş Viorel Borteş, Miercuri, 19 Dec 2012, 17:24

...și ăl' din stânga, cu ochii căt cepele, când eram tinerel și frumușel:-D

Soare George Soare George, Miercuri, 19 Dec 2012, 17:24

Multumim frumos pentru urari!!! La Multi Ani si domniei tale!
Da' la roscatul din stanga de ce i-au iesit ochii asa ca la melc?!

Soare George Soare George, Miercuri, 19 Dec 2012, 17:27

Ups! Daca stiam ca esti matale, nu mai ziceam asa!:-)

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Sâmbătă, 22 Dec 2012, 12:43

:) Sa se incalzeasca vinul pe soba!!

Iosif Chiran Iosif Chiran, Duminică, 23 Dec 2012, 21:07

Multumim, multumim! Si noi iti dorim tie si tuturor celor ce iubesc muntele intr-un fel sau altul, Sarbatori fericite si La multi ani!!!

Ciprian TEODORESCU Ciprian TEODORESCU, Luni, 24 Dec 2012, 10:49

multumim la fel si pentru Dumneavoastra!

Romeo Cretu Romeo Cretu, Luni, 24 Dec 2012, 10:52

ce spite?...care spite?!:-x a, da ai zis ca nu spui nimanui:-DLa multi ani cu sanatate maxima!

Eugeniu Teodorof Eugeniu Teodorof, Marţi, 25 Dec 2012, 19:53

Carari inalte si zari luminate tuturor iubitorilor naturii!
:-D=D>Excelenta idee!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Viorel Borteş
<< [81-100] [101-120] [121-140]<  141-160 din 831
  > [161-180] [181-200] [201-220] >>
FotografieComentariuData
Peretele Vulturilor
Andrei Done
Da, lumina asta de toamnă dar şi momentul zilei scot în evidenţă frumoasele trasee ce-l străbat! Şi peretele Coştilei în spate, la fel de fain!
13 Apr
Varful Bucsoiu in lumina razelor solare
ioan croitor
Poate dacă au căzut cornişele alea uriaşe, că mai amu o săptămână se vedeau de la cabana Belvedere!
13 Apr
Coltii Morarului
ioan croitor
Da, poate o fi greşit locaţia, dar nici Şaua Obârşiei nu cred să fie în listă!
13 Apr
Penthouse
Viorel Borteş
Evident că de "mâna" păsării! Omul nu umbla cu subtilităţi din astea, cum bine spune Ioan! Pe de altă parte, până să ne apropiem, am şi văzut-o la treabă pe hărnicuţă, pregătisem aparatul pentru captură video, dar cânii mei au instincte de vânător şi nu mi-au lăsat vreo şansă! Ar fi fost ceva destul de rar întâlnit!
Pentru că sunt o persoană cu mult bun simţ, nu m-am uitat dacă are lift interior; doar e penthouse, nu-ţi poţi băga nasu' aşaaaa...:-D
2 Apr
Piatra Mică...
Viorel Borteş
Păi da, amu o lună era vară!!!:-D:-D:-D
31 Mar
Pereti in Cheile Rasnovului
Daniel Negoiţă
Da, Peretele Marelui H, în stânga. Aici erau cândva trasee frumoase de tot! În dreapta, după strungă, Peretele Animalelor sau Menajeria cum îi spuneam noi!
31 Mar
Penthouse
Viorel Borteş
Păi, cu nebunii mei de câni, slabe şanse!
31 Mar
Ţancul Uriaşului
Cristea Melinda
Da, adică..."prin apropiere", ca să folosim cuvintele unui comentariu anterior! După unghi părea ceva mai sus de Poiana Kalinderu, da' ochiu' te mai păcăleşte uneori.:-D
24 Mar
De ce-i fisura neagră?
Paul Airinei
...pentru că e Turnul Negru!!! Dacă-mi aduc bine aminte e un 5B calsic!
23 Mar
Ţancul Uriaşului
Cristea Melinda
De fapt, ţancul ăla de se vede foarte fain profilat pe cer este Colţul lui Gelepeanu (Niculae Gelepeanu, sau Moş Gilip a fost un vânător de capre, bun cunoscător al Bucegilor şi ghid pe la începutul secolului trecut, însoţindu-l în multe drumeţii pe Nestor Urechea). Ceva mai în stânga este Blidul Uriaşilor. Sub Colţ este Peretele Brânei, sub perete o mică porţiune din Brâna Mare a Coştilei, sub brână Peretele Văii Albe. În prim plan este Creasta Picăturii, un fel de scară uriaşă spre Crucea Caraimanului. Se disting clar cele două vârfuri principale, Vârful Picătura şi Vârful Strungii Mari separate de Strunga Marelui V. Ţancul Uriaşului separă Valea lui Zangur de Valea Uriaşului, văi ce se desprind din Seaca Caraimanului. Este posibil ca poza să fie făcută de prin Poiana Înaltă! Valea Seacă a Caraimanului "e prin apropiere", pe la baza Crestei Picăturii, altfel nu s-ar fi văzut Valea Lui Zangur! Faină poza, bravo!
23 Mar
Mănuşa Crăpăturii...
Viorel Borteş
Păi, e făcută pe la început de iunie, după cum arată şi data postării! Traseul arată bine dar nu strică să ai ceva mobile pe la tine!!! Retragerea e cu rapeluri:-(
16 Mar
Dintre ziduri cu torturi:-)
Crina Sarbu
..."au luat aproape tot ce era in ea..pana si crucea.am inteles ca a preluat primaria cetatea, sa vedem ce va face acum...cu cetatea"... Just, Sebastian! Dar...cine "au luat"? Amu nişte ani buni a trebuit să vină un străin, un italian mai exact, să ne înveţe, spre ruşinea noastră, cum să administrăm cetatea ajunsă în paragină după ce s-a tras cu tunul în ea prin anii '70 la filmările pentru Mihai Viteazul, iar localnicii au folosit-o drept sursă de materiale de construcţie. A incheiat un contract de concesiune pentru 49 de ani după care omul a umblat prin zonă, a cumpărat de pe la localnici case şi acareturi vechi pe care le-a dezmembrat şi a creat atmosfera de cetate ţărănească pe care am putut-o vedea până mai amu vreo doi ani. După un atac de cord i-a fost fatal (la numai 55 de ani), afacerea a fost preluată de ginerele acestuia, un englez, care s-a străduit să meargă pe aceeaşi cale. Prin februarie 2007 a pornit o lucrare de cercetare şi decolmatare a fântânii. A fost invitată şi o echipă de filmare de la Discovery Chanel. Urma ca o parte a cetăţii să fie amenjată cu spaţii de cazare. Din păcate primăria nu vedea cu ochi buni afacerea, poate pentru că nu era profitabilă pentru ea, şi a făcut tot posibilul să rezilieze contractul. Dacă ceea ce nu mai este a fost luat de investitor, oare putem să-i găsim vreo vină?
Iar instrumentul de tortură atrage, într-adevăr, atenţia. Cum spune Sasha, am şi eu o poză "torturat" bine acolo şi în cuşca de la turnul vestic:-D dar nu mi-a trecut prin minte că ar putea fi o haioasă poză de membru:-D Bravo, faină:-D
13 Mar
Clestar
Florin Muresan
Ce meduză interesantă!
26 Feb
Cioara de semanatura
Alexandru Hârju
E foarte comună în zona aia, pământul gras, scormonit cu hărnicie de cârtiţe, este plin de gâze şi larve. Nu mai vorbesc de faptul că oamenii locului ingraşă loturile de păşune cu gunoi de grajd. Sunt la mare concurenţă cu hoaţele coţofene, nu o dată am surprins adevărate bătălii, iar dacă ai răbdare să urmăreşti vei avea surpriza să constaţi adevărate strategii în luptele lor.
25 Feb
la o bere
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
Mă uit la poza asta şi nu-mi pot stăpâni râsul!
23 Feb
peisaj de iarnă cu castel
Ileana Damian
Castelul nu este în nici un fel de dispută: a fost retrocedat familei de Habsburg (mai exact actualul proprietar este Dominic de Habsburg) în 2006, urmând ca timp de trei ani să fie administrat tot de statul român ca muzeu. Anul ăsta va fi luat definitiv în proprietate, dar, din câte am înţeles, va funcţiona ca muzeu particular.
19 Feb
Să-i dăm pinteni!
Paul Airinei
Da, Pintenul Văii Albe! Are nişte trasee foarte faine, vechi, clasice!
7 Feb
Saritoarea Carnului
Daniel Negoiţă
Da' de ce zici "după Valea Albă"? Săritoarea Cârnului e ceva mai sus de jumătatea văii, luând ca reper Poiana la Verdeaţă. Din acest loc, spre dreapta în sensul de urcare, este intrarea pe Brâna Mare a Coştilei. Spre stânga este Brâna Crucii care taie Albişoarele şi te scoate la Crucea Caraiman.
1 Feb
ad natura
radu buligan
Norocul tău că apar numa' bocancii, că te puneau adminii ăştia cârcotaşi s-o înscrii la Poza Membrii:-D
Reuşită poza!
27 Ian
creasta Costila-Galbinele
cristian radu
Şi Creasta Vulturilor, dacă e să menţionăm numai Crestele din poză!
23 Ian
Comentarii înscrise de Viorel Borteş
<< [81-100] [101-120] [121-140]<  141-160 din 831
  > [161-180] [181-200] [201-220] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2022