dezolare si manie !

Înscrisă de: Vlad Popescu
dezolare si manie !
Data publicării: : 25 Aug 2003, vizualizări:: 2991
Localizare geografica: România, Muntii POSTAVARU, Cabana Postavaru
Echipament folosit: Creative webcam PC300
Descriere: o asemenea nesimtire ar trebui tratata cu un incomensurabil dispret din partea tuturor celor care respecta muntele!
Vlad Popescu - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Emanuel Molner Emanuel Molner, Marţi, 26 Aug 2003, 11:53

E buna inscriptia, da defapt este peste tot asa, si la cabanele germane, austriece, italiene... este acelasi text, numai in limbile natale:). Si acuma gandind la rece e clar, si cabanieru trebue sa castige ceva, are si el costuri de amortizat, nu am vazut inca nici unu sa aiva la poalele muntilor un ferari parcat:?.

Lucian Jurca Lucian Jurca, Marţi, 26 Aug 2003, 12:13

Iei un ceai si mananci din rucsac. Asa-i voie?
Daca nu, bine macar ca si-a cerut scuze.:-)

Fără foto Camil Pătraşcu, Marţi, 26 Aug 2003, 12:24

Crea ca nu ai prins tot mesajul in acest cadru care continua asa: "Daca nu va convine, va invitam sa ocoliti cabana noastra!"
Exista un proverb romanesc care se refera la lacomie si omenie, doua chestii care se exclud reciproc...

Emanuel Molner Emanuel Molner, Marţi, 26 Aug 2003, 16:15

Asta nu statea in fotografie, asta este in orice caz urat clar ca,...cabana trebue ocolita. Gandesc la un asa mesaj si daca asi vrea sa consum ceva asi ocoli Cabana din solidaritate. Eu unu trag rar la cabane, daca vrei sa ai munte 100% atunci ea cortu cu tine si reduci luxul la minim, ca totu-l sa fie concentrat pe natura si simplicitate. Muntele e un loc de destindere si reculegere, dupa o saptamana de stres ma duc sa-mi aerisec creeri, nici intr-un caz intr-o cabana sa-i aud pe alti pana noaptea tarzie strigate, muzica si betie. Este parerea mea, scuze daca e vre-un cabanier pe aici, NU E PESTE TOT LA FEL.

Fără foto Lucian Hulban, Miercuri, 27 Aug 2003, 14:04

Mda... Am fost vara aceasta pe acolo. In trecere. Mai bine halesti un sandwich pe varf. Oricum e mai gustos asa...

Adrian Popovici Adrian Popovici, Miercuri, 27 Aug 2003, 16:37

Din pacate anunturi de acest tip apar in tot mai multe astfel de constructii care pe vremuri erau cabane si dar cei care au luat locul vechilor cabanieri le-au transformat intr-un soi de birturi pentru pantofari. De fapt pantofarii sunt clienti preferati, deoarece pantofarul vine la cabana, cumpara bautura multa, se imbata si cumpara si mai multa bautura, nu pune intrebari incomode de tipul "Imi puteti da va rog cateva informatii despre traseul.......?" sau "Cum credeti ca va fi vremea in continuare, daca norul acela mai sta ca o caciula pe varful....?" Drumetul de munte este de obicei un tip incomod pentru cel care sta in locul fostului cabanier, caci de obicei doarme in cort, comanda doar un ceai fierbinte pe vreme ploioasa si face comentarii de genul "Ce mizerie este in jur". In zonele in care mai circula si vreo telecabina, vreun telescaun sau se ajunge cu masina drumetul este de fapt intrusul care distruge echilibrul acestei minunate simbioze dintre pantofari si birtasii ce au pus mana pe ceea ce in trecut se numea cabana.
Din fericire mai sunt cateva locuri care inca nu s-au transformat in ceea ce se prezinta cu justificata manie in aceasta fotografie.

Fără foto George Enache, Marţi, 10 Feb 2004, 2:45

adrian popovici- ai dreptate. Bai io ma simteam singuru cu conceptii de genu dar ma bucur sa mai intalnesc oameni ca tine. Sanatate

Fără foto APREOTESEI DAN, Joi, 30 Sep 2004, 0:17

Nu stiu ce parere au altii, dar eu sunt de acord sa se consume produsele cabanei, asta in cabanele care au fost amenajate. Nu cred ca ar trebui sa ramanem la nivelul anilor '50, trebuie sa evoluam si noi putin. Turistii care vin ar putea fi si straini. Nu ne putem permite sa le dam motiv sa ne considere inapoiati, nepriceputi....... Va salut

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Nu există comentarii înscrise de Vlad Popescu


©Proiectul Alpinet 1999 - 2021