Ecumenica

Înscrisă de: Fotogeografica X
Ecumenica
Data publicării: : 18 Mai 2006, vizualizări:: 1705
Localizare geografica: România
Descriere: Sorin Rechitan
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Despinoiu Eduard Despinoiu Eduard, Joi, 25 Mai 2006, 9:53

Sorine, lumineaza-ma si pe mine! Asearea scandurilor, dau senzatia de paralelism, paralelism ce se piede la maicuta de acolo! Din moment ce ai asezat-o cu spatele, sa inteleg ca ai vrut cu asta sa arati directia? H elp me to understand this foto!:-)

Fără foto C R, Joi, 25 Mai 2006, 10:23

Edoard, vad ca deja te exprimi foarte bine in romana si ai trecut la engleza. Dar hai sa-ti explic eu de ce a facut Sorin poza asa: in afara de de-aia, un alt motiv mai este si ca personajul din imagine este o maicuta veritabila, nu un model blond costumat in maicuta care sta in ce pozitie vrea fotograful (adica cu spatele:-). Si daca ai fi fost putin atent in jurul tau ai fi observat ca directia se indica printr-o gramada de indicatoare, semne si semnale dar niciodata prin scanduri paralele.

Fără foto Ducu Gheorghiescu, Joi, 25 Mai 2006, 10:58

Eduard, nimeni nu intelege nimic din comentariile tale. Dadaistii au fost ingineri si doctori in logica pe linga exprimarile tale. Intrebi? Analizezi? Iti dai cu parerea? Vrei sa inveti? Ma depaseste.
Hai sa incerc si io o interpretare/explicatie la poza: Biserica nu e construita de Sorin. Scindurile sint paralele pe orizontala, nu e doar impresie. Daca erau paralele pe verticala iesea gard. E normal ca paralelismul sa se termine la maicuta, deoarece acolo se termina si scindurile. Maicuta nu e asezata de Sorin, ea trecea pe acolo si el a profitat de moment. Sorin a profitat si de liniile scindurilor ca sa conduca okiul spre maicuta. Nu are nici o legatura faptul ca maicuta e cu spatele cu paralelismul scindurilor si cu indicatul directiei.

Fără foto Dan Loghin, Joi, 25 Mai 2006, 16:32

Subtila poza!
Mai adaug si eu intrebari si tot asa: 1. Ce s-ar intimpla daca scindurile ar fi, de fapt, simple arii laterale ale unor bulumaci/busteni? Ar insemna ca acestia sunt paraleli intre ei si cu miezul? Pe cale de consecinta, capriorii se supun teoremei lui Tales? 2. Ce anume este ecumenic/a?
Mie unuia imi place poza desi are o densitate mare de subtilitati, precum au sugerat si antevorbitorii.:-)

Fără foto mircea bologa, Joi, 25 Mai 2006, 16:54

Sper ca nu te-ai pronuntat si-n numele meu, domnule Ducu, ca eu unul am înteles tot ce a exprimat nea Edouard!

Sigrid Martin Sigrid Martin, Joi, 25 Mai 2006, 17:00

Ducu, mi-ai salvat ziua! Râd, zâmbesc:-Dsi ma mir cum E. D. tot mai îndrazneste sa comenteze si sa-si dea cu presupusul la diferite poze pe site... la câte raspunsuri i s-au dat pâna acum pe alpinet, trebuia sa-si poata scrie si lucrarea de licenta (în diafragme??)
Sorin, frumoasa imagine!

Fără foto olga ioan, Vineri, 16 Mar 2007, 18:48

Eu sunt intirziata... De-abia acum am descoperit aceste minunatii de poze! Felicitari inca o data (daca mai era cazul si daca mai conteza) domnule Rechitan!
Cit despre Edouard, ce sa zic! Ma amuz ca de fiecare data cind comenteaza si cind da prilej la dispute si raspunsuri care iti aduc zimbetul pe buze. Nici o zi fara E. D!:-D

Fără foto Valeriu Bobin, Joi, 1 Nov 2007, 1:38

Religia noastra vine din trecut si merge in viitor. Noi suntem un pic in urma traitorilor nostri.:-D

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Nu există comentarii înscrise de Fotogeografica X


©Proiectul Alpinet 1999 - 2021