Marele Grohotiş

Înscrisă de: George Cristescu
Marele Grohotiş
Data publicării: : 5 Oct 2002, vizualizări:: 1339
Localizare geografica: România, Muntii PIATRA CRAIULUI
Album (slideshow): Piatra Craiului
Echipament folosit: No brand
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Konrad Beti, Duminică, 6 Oct 2002, 18:32

O perspectiva inedita...:) Foarte frumos! Ti-as da un 10 dar n-am unde.

George Cristescu George Cristescu, Duminică, 6 Oct 2002, 21:08

Multumesc. Crezi ca merita? Am facut fotografia cu o mare..durere ..cauzata de o luxatie la glezna produsa cu cateva minute inainte. Ce nu face omu pentru asa un peisaj..... Nota 10 am pus-o intre bandaje si mi-a prins foarte foarte bine.....

Dan Izvoreanu Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet , Luni, 7 Oct 2002, 8:22

Pentru no brand e just fine.

Fără foto Ryan Paun, Vineri, 25 Oct 2002, 12:50

"El Grande Groho....!"

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de George Cristescu
FotografieComentariuData
Prima zapada
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
A scapat-o pe aia din Laponia:-D
18 Sep
"Tronul" măriei sale
George Cristescu
Nu sunt reni; ii recunosc pe magarii infractori care mi-au mancat bunatate de mere.... Aveti grija ce lasati pe mese...:-D:-D:-D
30 Mai
Legenda vie
George Cristescu
si eu astept..sa se coaca..
30 Mai
"Tronul" măriei sale
George Cristescu
Nea' Petre nu bea Bere,
pentru ca
Magarii lui mananca mere
30 Mai
Paşnic
George Cristescu
:-(:?:-(.. In mod normal ar fi trebuit sa ma "astept" la ceva comentarii pozitive sau critice referitoare la fotografia inscrisa.
M-am trezit cu comentarii referitoare la banner-ul unui partid care sigur va pierde alegerile pentru macro-porkariile sale.
In timp ce scriu acest mesaj.. tot curg postari ale altor colegi intrigati de..buclucasul banner care si-a gasit locul tocmai sub fotografia mea.

Le iert colegilor mei greseala de a posta mesaje care nu au legatura cu..subiectul, pentru ca, citind toate mesajele de pana acum a nu ma pot abtine sa nu ma "pisc" si eu putin.:x

Consider ca administratorii Alpinet-ului gresesc fundamental daca accepta ca o firma de publicitate sa posteze chiar orice banner.
IONUT NECHITA:"Avem un contract cu o agentie de publicitate, aia pun nishte bannere cu ce vor, noi nu avem control asupra continutului acestor bannere. Care-i problema aici?".
Fiind de profesie jurist , consider totusi ca managerii Alpinet-ului pot incheia orice tip de contract cu scop publicitar cu ori ce agentie..aplicand principiul "FAC CE VREAU DAR STIU CE FAC" .
Problema este ca ei nu au apreciat consecintele semnarii unui contract de publicitate care permite unei agentii sa PENETREZE site-ul "Alpinet" cu orice banner (inclusiv pornografice, rasiste, xenofobe, politice), unul dintre administratori recunoscand ca "Alpinet" nu are control asupra bannerelor.
Mentionez ca bannerele macilor comerciale sunt tolerabile si utile pentru ca lungesc viata PRIECTULUI ALPINET.
Cele politice nu pot starni decat "furtuni" de mesaje de protest ale utilizatorilor acestui site pentru ca pe buna dreptate considerau, conform CONSTITUTIEI acestui site ca e non profit, non politc, impartial, religios..bla bla bla.
Stimati administratori ai ALPINET-ului constientizati ca primiti bani de la cei care au incurajat si protejat pe mafiotii care au defrisat paduri, si si-au construit vile si sosele in rezervatii naturale pentru primu' vanator al tarii...
Lor li se pare normal ca o parte din banii negrii sa fie folositi pentru a "pacali" inca 4 ani o parte a electoratului. Nu-i asa ca ii veti ajuta sa persevereze? Sa mai taie paduri in continuare si sa mai ridice ceva etaje la vilele lor....
Utilizatorii dupa cum se vede nu vor inghiti aceasta
"murdarire" a unui loc unde ati promis ca sunteti cel putin apolitici. Eu stiu ca sunteti , dar nu cand e campanie electorala..

Conspiratia Bunului Simt

:x:x
6 Nov
Ferestre "mici" catre Libertatea mare
George Cristescu
Am anticipat aceasta intrebare.
Libertatea nu poate fi mare sau mica.
Doar acolo "sus" pare mai mare, mai pura.
Uitandu-ma la munti vad din ce mai putine ferestre mici catre.....

:-)
12 Iul
Noul AN 2003!!!!
George Cristescu
Nu te-ai intoarce acolo?
14 Ian
La Pascut.
Valentin Oeru
Daca "bodyguarzii " astia sunt destul de"musculoşi" si "carnoşi" aş vrea să-i angajez La ROTISORU ' de la coltu ' strazii mele... Frumoasa poza. Cu permisiunea ta am pus-o pe desktop....dar a inceput sa behaie Windows-u'.
14 Ian
Marele Grohotiş
George Cristescu
Multumesc. Crezi ca merita? Am facut fotografia cu o mare..durere ..cauzata de o luxatie la glezna produsa cu cateva minute inainte. Ce nu face omu pentru asa un peisaj..... Nota 10 am pus-o intre bandaje si mi-a prins foarte foarte bine.....
6 Oct
Comentarii înscrise de George Cristescu
©Proiectul Alpinet 1999 - 2022