Comentarii înscrise de Sorin Fărcașiu
FotografieComentariuData
Wild eye's
Silviu Matei
Nu cunosc inca un cuvant care sa poata descrie adevarata splendoare a acestei fotografii.
23 Ian
Gerar 2010...
Soare George
Pe 10 ianuarie a fost ziua mea. Imi pare rau ca nu am putut merge la un gratar. Poate a fost o ocazie unica sa pot face aces lucru la o aniversare in mijlocul iernii.
17 Ian
Pe moarte..
Soare George
Natura are si ea limitele ei. Noi, le ducem la extrem si, odata cu acetse limite, ducem natura inconjuratoare la exterminare. Asa am ajuns la disparitia multor specii din flora si fauna Terrei. In doar un secol, secolul trecut, iar cele mai multe au disparut dupa anii '70. Specialstii si tehnica ne spun ca am evoluat. Da, am evoluat, dar am evoluat doar spre distrugere si exterminare. In curand planeta nu va mai avea rezerve de petrol. Sincer, abia astept, poate asa isi va reveni si stratul nostru protector de ozon.
Pe de alta parte organizatii cu caracter ocrotitor sau ecologic intind o mana de ajutor planetei, dar noua inca ne place sa strivim in picioare o floare de colt, inca ne mai place sa lasam gunoiul dupa ce am iesit la gratar (poate e o modalitate de marcare a teritoriului) si, cel mai grav, ne place mai mult culoarea banului decat verdele naturii si taiem primul copac secular care ne iese in cale pentru ca din falnicul arbore va iesi o mobila scumpa. In speranta ca nu v-am plictisit va transmit ca poate nu putem sa dam cu imbecilii de pereti, desi merita din plin, dar putem macar sa le spunem, in fata, care este statutul lor in societate.
17 Ian
Comentarii înscrise de Sorin Fărcașiu