Alpinet Hărţi Montane Ghid Turistic Cluburi Montane IIC Salvamont
   Caută      site găzduit gratuit de Alpinet.org - ghidul tău montan   
Raid de aventura la Baia Mare : Ştiri

Raid de aventura la Baia Mare - Joi, 4 Mai 2006, 21:41, vizitată de 5337 ori


„ECO-EXPLORA BAIA MARE”
16-17 iunie 2006


ECO-EXPLORA BAIA MARE se doreşte a fi o competiţie de aventură, în cadrul căreia echipele trebuie să parcugă, contra cronometru, mai multe probe într-un cadru natural specific Munţilor Gutâi.

În decursul unei singure zile echipele se vor întrece în diverse probe: orientare turistică, tehnică de coarda (tiroliene, rapel şi alte probe), mountain biking, probe nautice, precum si alte probe surpriză.

Pentru a câştiga ai nevoie de cateva lucruri: spirit de echipă, voinţă, dragoste pentru natură, plăcerea de a te da cu bicicleta şi de a explora cărările muntelui.
Dacă tu, împreună cu ceilalţi membri ai echipei aveţi aceste calităţi, atunci nu ezita şi alătură-te celorlalţi pentru a descoperi raidul de aventură Eco –Explora Baia Mare.


Situat în zona de nord a României, municipiul Baia Mare, gazda competiţiei Eco-Explora, se află la poalele munţilor Gutâi, iar multe trasee turistice înspre interiorul masivului pornesc chiar din oraş. O parte din aceste trasee le veţi descoperi şi voi, căci raidul porneşte din Baia Mare şi străbate potecile munţilor Gutâi, trecând prin zone cu păduri dese şi cu fauna bogată, iar mai apoi veţi vâsli pe lacuri, veţi traversa poieni si luminişuri, pante mai abrupte sau mai putin abrupte şi multe altele, care vă vor pune la încercare puterea de adaptare şi rezistenţa fizică, dar mai ales cunoştinţele şi îndemânarea.

Vă invităm aşadar să vă redescoperiţi pe voi înşivă, să vă puneţi la încercare calităţile fizice şi psihice, în încercarea de a câştiga competiţia alături de coechipierii voştri, în cadrul natural specific zonei.
Mai multe informaţii despre raid le veţi afla la http://eco-explora.xhost.ro/
alina pitic


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii GUTAI - Compl.Turistic Suior  
Muntii GUTAI - Baia Sprie  
Muntii GUTAI - Varful Gutai (1443)  
Muntii GUTAI - Compl.Turistic Izvoarele  
Muntii GUTAI - Baia Mare  
Muntii GUTAI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Baia Mare-Dealul Florilor-Varful Piatra Soimului-Lacul Bodi Ferneziu-Baia Mare

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


© Copyright 1999-2021 www.alpinet.org